Kom je ook naar de jongerenbijbelstudie? Welkom! 

Wij zijn een enthousiaste Bijbelstudiegroep die ongeveer 10 keer per jaar op donderdagavond in het verenigingsgebouw of bij iemand thuis samenkomt om God, de Bijbel en elkaar beter te leren kennen. Naast Bijbelstudie doen we ook een activiteit. Jouw nieuwe ideeën zijn ook welkom! 

De Bijbelkring is bedoeld voor jongeren van 23-30 jaar. Voor deze leeftijd is gekozen omdat we ook graag willen dat jongeren de JV blijven bezoeken. Mocht je net buiten deze leeftijdscategorie vallen, maar toch interesse hebben, dan doen we daar zeker niet moeilijk over!

Op de volgende avonden hopen we samen te komen:

2023: 21 sept, 12 okt, 9 nov, 7 dec
2024: 11 jan, 1 feb, 29 feb, 21 mrt, 11 apr en 25 april (afsluitingsavond)

De avonden starten om 19:45 uur met koffie, beginnen om 20:00 uur en duren tot ongeveer 21:45 uur.

Dit seizoen zullen we samen een aantal gelijkenissen van Jezus onder de loep nemen en ook zien hoe deze gelijkenissen door Jezus bedoeld waren in de Joodse cultuur van toen. Maar natuurlijk ook wat ze ons nu te zeggen hebben. 

We hebben een WhatsApp groep waarin je telkens op de hoogte gehouden wordt van waar de avond is en wat er behandeld zal worden. Heb je interesse, laat het weten via onderstaande nummers. Ook als je vragen hebt, kun je naar deze nummers appen of bellen.  

Als start van dit seizoen organiseren we een barbecue bij Geert thuis. Opgeven hiervoor kan ook via één van de onderstaande nummers. De avond na de barbecue, 22 september, zal dan de eerste Bijbelstudieavond zijn.  

Vergeet je niet op te geven! We hopen je te zien! 

 

Groet,

Geert (06-20781176) en Hans (06-48668454)