CGK Noordeloos

ACTIVITEITENMARKT

De dag van de markt komt steeds dichterbij!

We verwachten u allemaal op DV zaterdag 25 mei van 9.30 tot 15.30 uur.

Er zijn veel gemeenteleden in touw om het tot een gezellige markt te maken, waar voor iedereen iets te koop en te doen is. We waarderen ieders inzet!!

We willen u vooral wijzen op de kramen met fruit, koek, boerenkaas en planten, zodat u hier rekening mee kunt houden met uw aankopen. Verder zijn er natuurlijk de kramen met boeken, speelgoed, tweedehands spullen, cadeautjes en levensmiddelen. Er zijn allerlei spellen voor jong en oud, kunt u niet meedoen? Het is ook leuk om te kijken en anderen aan te moedigen! Dat is zeker nodig, want er is een wedstrijd ringsteken, koe melken en ook de kraanbehendigheid wordt weer getest.

Er is een springkussen en een grabbelton voor de allerkleinsten. En waarschijnlijk een poosje een knuffelhoek met heuse dieren!!

De MV heeft 2 puzzelspellen uitgezet verspreid over de markt, we waarderen ook hun inzet, dus doe hier aan mee! Ook zijn er een aantal dingen om te raden of in te schrijven.

Het kinderkoor Rejoice zal om 13 uur van zich laten horen, we zijn heel benieuwd naar hun geluid!!

Er zal ook een paar keer een verkoping per opbod zijn, houd het in de gaten!!

Zoals u gewend bent, is er voor tussen de middag een lekkere hap! Gaat u voor de frites, de hamburger of de vis? Wij vinden het niet erg als u het allemaal neemt. En natuurlijk ontbreekt de ijskar niet. In de keuken is er koffie, thee en fris met wat lekkers te koop.

In de grote zaal willen we de doelen via presentaties op het scherm dichterbij brengen, een lekker plekje om even te zitten.

Dit jaar is de opbrengst bestemd voor:

  • Lieke en Magno, zij werken in de sloppenwijken van Rio de Janeiro
  • Sulawesi, wederopbouw, omdat daar door natuurgeweld veel is verwoest
  • Reaching the Light, via de MAF, zij bereiken mensen met oogproblemen
  • LCJ actie

We komen op maandagavond 20 mei bij u langs om uw spullen op te halen. Wilt u deze datum noteren en er voor zorgen dat de spullen, die u wilt geven, op die avond klaar staan? U weet dat de markt geen rommelmarkt wordt, maar een gezellige familie- en activiteitenmarkt, waar naast heel veel activiteiten ook veel te koop is. We hebben daarom bijzondere belangstelling voor goede tweedehands spullen, boeken, antiek of curiosa, speelgoed, huishoudelijke artikelen, nieuwe cadeauartikelen, snoepgoed, en natuurlijk kunnen we ook weer heel veel levensmiddelen gebruiken. Let u bij de levensmiddelen wel even op de houdbaarheidsdatum? Zegels kunt u nog in de pot op het buffet doen.

Wij wachten in spanning wat u als gemeenteleden dit jaar aan te bieden heeft!

We zoeken nog rijders om deze spullen op te halen en hulp(jes) bij het in- en uitladen. Wilt u/jij hier bij helpen? Dan kunt u dit melden bij Jacco Hoepel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0183627577.

Heeft u grote spullen die u zelf wilt brengen kunt u dat ook aan haar doorgeven.

We hebben in de gemeente altijd al enthousiaste bakliefhebbers gehad en ook mensen die graag iets lekkers bij de koffie lusten. Hierbij de oproep om uw bakkunsten te gebruiken, zodat iedereen aan zijn trekken komt! De baksels kunt u het liefst vrijdagavond en anders op de marktdag bij de keuken inleveren.

Wie mee wil helpen met het opbouwen van de kramen is vrijdagavond van harte welkom!! Ook aan het einde van de markt met het afbreken en opruimen kunnen we uw hulp gebruiken.

We bidden om een gezegende dag, met veel ruimte voor onderlinge ontmoeting en een mooie opbrengst voor de doelen. Bidt u mee?

 
 

De marktcommissie bestaat uit de volgende leden:

Cor van Dijk - 0183-750260
Lettie vd Dool - 0183-510443
Theo Dorst - 0184-750610
Jacco Hoepel - 0183-627577
Janneke de Jong - 0183-581209
Johan Korevaar - 0183-564298
Pieter Verschoor - 0183-512238
André Vonk - 0183-582022
Bertine Uittenbogaard - 0183-581212

In het Fotoalbum (alleen toegankelijk met een account) kunt u nog even nagenieten van de markt!


Home | Disclaimer | Contact

Copyright © 2012 - 2021. All Rights Reserved.