CGK Noordeloos

Beste gemeente,

Afgelopen zaterdag 8 september was de start van het verenigingsseizoen. We kijken terug op een geslaagde opening waarin we stilgestaan hebben bij Psalm 119 vers 161-168: ‘Blijdschap over een grote buit’. Aansluitend hebben we als gemeente nog heerlijk buiten kunnen eten.

Afgelopen seizoen hebben we actie gevoerd voor ‘Lieke & Magno’ en het werk wat zij verrichten in de sloppenwijk Borel, Rio de Janeiro. Hier is een mooi bedrag van ruim €3.400,- mee opgehaald. We bedanken de jeugd voor hun inzet en de gever voor hun gaven.

Dit seizoen 2018/2019 bepaalt het LCJ het actiedoel. Het thema is ‘getuigen gevraagd’.
Actiedoel:
- Stichting Evangelisatie Sjofar, actie voor opvallende evangelisatieambulance
- Platform Evangelisatiestek, actie voor online beeldbijbel
- Een boodschap voor Kerkrade, actie voor kinderbijbels uitdelen in Kerkrade
- het LCJ, actie voor betaalbaar handreiking materiaal

Voor meer informatie kunt u de volgende website raadplegen: https://www.getuigengevraagd.nu

Wie zit er allemaal in de actiecommissie dit jaar? Harmke Tromp, Caren Visser, Hanna Korevaar, Ard Verhaar, Annegreeth van Genderen, Bartjan de Jong, Jantine Klop en Sanne van der Smit. Daarnaast sluiten dit jaar Geert en Hester van de Born aan om mee te draaien als coördinatoren in de actiecommissie. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de eerste actie van dit seizoen. De eerste actie hoopt medio november van start te gaan

Als coördinatoren van de actiecommissie wensen we in het bijzonder de jeugd een gezellig, leerzaam en gezegend seizoen toe!

Met vriendelijke groet,

Namens de actiecommissie
Huib de Jong & Daniël van den Dool

Wilt u een gift overmaken?
Rek. nr.: NL05 RABO 1479 2647 09 t.n.v. Actiecommissie CGK Noordeloos
https://www.getuigengevraagd.nu

U kunt ook gratis 25 cent doneren door elke dag op deze link en de button te klikken: https://www.getuigengevraagd.nu/gratis-donerenHome | Disclaimer | Contact

Copyright © 2012 - 2021. All Rights Reserved.